Een lekker diner voor thuis is veel eenvoudiger dan u denkt. Heerlijk thuis dineren met familie en vrienden zonder ook maar een seconde in de keuken te staan. Ja dat is mogelijk door chef kok aan huis Jos in te huren. Jos is in te huren voor vele unieke momenten waarbij u een feestelijk diner wilt. Wij laten u en uw gasten graag genieten van een heerlijk diner gemaakt door een echte chef die in uw keuken staat. Jos kookt het liefst gerechten uit de klassieke Franse keuken, hiervoor gebruikt hij veelal producten uit de regio en het seizoen.

Trakteer u zelf op een heerlijk diner voor thuis

Het diner voor thuis is mogelijk vanaf 8 personen. Als uw gezelschap kleiner is, is het nog steeds mogelijk maar dan tegen een meerprijs. Veelal werken wij met een verrassingsmenu. Maar ook is het mogelijk dat u zelf een menu samenstelt uit onze menukaart. Of nog liever hebben we dat u aangeeft wat u graag wilt, wij koken dan uw favoriete menu.

Een chef kok bij u thuis, das pas handig

Op de dag van het diner zijn wij ruim van te voren aanwezig. Als de gasten er allemaal zijn beginnen wij met het serveren van het afgesproken diner. Vaak koken wij diners die bestaan uit twee amuses met daarna een koud voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht, kaas en dessert. Uiteraard kunnen wij bij iedere gang een passende wijn aanbieden. Na het diner nemen wij de vaat mee naar huis en laten wij uw keuken fris en opgeruimd achter. Wilt u meer informatie over een diner voor thuis? Bel of mail ons gerust.