Heerlijk genieten van mooie gerechten!

Onze koks bereiden de gerechten bij u op locatie, in uw eigen keuken. Uiteraard worden de gerechten zo vers mogelijk op locatie bereid met pure en verse ingrediënten. Dat nodigt toch uit tot een heerlijk diner met een privé-chef in uw eigen keuken.

Naast de gerechten kunnen wij uiteraard ook de tafelaankleding verzorgen. Standaard is het serviesgoed en bestek inbegrepen. Overige tafelversiering, zoals linnengoed, bloemetjes voor op tafel, kandelaars, etc. nemen wij graag voor u mee tegen een geringe vergoeding. Uiteraard mag u ook de gehele aankleding zelf verzorgen, u kiest wat voor u het prettigste is.

Dranken

Naast de gerechten kunnen onze koks ook de dranken verzorgen. Van tafelwater tot cola, van (speciaal)bier tot luxe wijnen en champagne. Uiteraard alles geheel afgestemd op uw wensen. Bij afname van dranken is uiteraard gepoleerd glaswerk inbegrepen.

Menu

Voor uw keuze met betrekking tot het menu spreken wij u graag persoonlijk omdat voor iedereen de wensen toch weer net iets anders liggen. Zo kunnen wij het perfecte menu op uw wensen afstemmen.